Emniyet Teşkilatı Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Emniyet Teşkilatı Psikolojik Danışma ve Rehberlik semineri


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda, Emniyet Teşkilatı Psikolojik Danışma ve Rehberlik semineri düzenlendi.
     Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığınca düzenlenen seminere, illerin emniyet müdürlükleri ile polis meslek yüksekokullarında görev yapan 75 psikolog katıldı.
     Personel Daire Başkanı Yüksel Çelik, bir otelde düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada, psikologların kurum içinde çok önemli görevler üstlendiğini kaydetti.
     Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu da Afyonkarahisarın tarihi, turizmi, marka olmuş ürünleri, mermeri ve mermerciliği hakkında hakkında bilgi verdi.
     Kentin, Konyadan sonra Mevlevi kültürünün 2. merkezi olduğunu vurgulayan Balkanlıoğlu, şunları söyledi:
     Afyonkarahisar birçok kişinin teğet geçtiği yerdir. Ancak kültürüyle, tarihi ve turistik mekanlarıyla ve lezzetleriyle herkesin gelip görmek isteyeceği bir yerdir. Afyon Kalesi, Mevlevi Cami, Mevlevihane Müzesi, hiç çivi kullanmadan ve 40 ahşap direk kullanılarak yapılan Ulu Cami ve konakları bunların arasında sayabiliriz. Bunu yanında Afyonkarahisarda bugünkü gibi seminerlerin yapılması için en uygun ortamlar mevcuttur. İnanıyorum ki yapılan bu seminer sizlere sayısız fayda getirecek. Seminerdeki amaçta emniyet teşkilatı ve bizim için çok önemli. Çalışanların bilgi ve becerilerinin artmasının yanında gerekli motivasyonu sağlaması ve kendine olan öz güvenin yükselmesine yönelik çalışmalarınız takdire şayandır. Kurum içindeki verimi ve başarıyı ayakta tutmak istiyorsak, çalışanların işlerine olan bağlılığını artırmak, onlara işlerini sevdirmek ve onların aklındaki problemleri minimuma indirerek işlerine olan dikkatini artırmak gerekiyor.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Emniyet Teşkilatı Psikolojik Danışma ve Rehberlik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER