Genç Fikirler Güçlü Kadınlar projesi

Genç Fikirler Güçlü Kadınlar projesi -Proje kapsamında ilk kamp, Kütahyada 20-21 Nisanda yapılacak


KÜTAHYA (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen Genç Fikirler Güçlü Kadınlar projesi kapsamında ilk kamp, 20-21 Nisanda Kütahyada yapılacak.
     Alınan bilgiye göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ile Intel firması iş birliğinde hayata geçirilen projenin çalışmalarına devam ediliyor.
     Proje kapsamında bu yıl fikir kamplarının gerçekleşeceği iller, Kütahya, Gaziantep ve Erzurum olarak belirlendi. İlk kamp, 18-30 yaş grubundaki gençlerin katılımıyla Kütahyada 20-21 Nisanda ücretsiz olarak düzenlenecek. Daha sonraki kamplar ise sırasıyla Gaziantep ve Erzurumda olacak.
     Projeyle öncelikle illerdeki kaynaklara erişimin sınırlı olduğu yoksul kesimlerdeki kadınların konumlarının güçlendirilmesi için istihdam, eğitim, sağlık, çevre ve karar alma mekanizmaları gibi farklı alanlarda karşılaştıkları problemlere yönelik teknoloji destekli çözüm önerileri ve sosyal girişimcilik projeleri üretilmesi hedefleniyor.
     Web ortamında http://www.gencfikirlerguclukadinlar.com adresindeki formu dolduranlar arasından seçilecek kişiler, kamplara davet edilecek.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Genç Fikirler Güçlü Kadınlar projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER