Gönül elçileri, belde ve köy gezilerine

Gönül elçileri, belde ve köy gezilerine devam ediyor


AKSARAY (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşleri Emine Erdoğanın himayelerinde başlayan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahinin yürüttükleri Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri projesi Aksarayda devam ediyor.
     Vali Selami Altınokun eşi Gülhan Altınok başkanlığında devam eden proje kapsamında 30 kişiden oluşan gönül elçisi heyeti, merkeze bağlı Akçakent beldesi ile Gözlükuyu köyünü ziyaret etti.
     Gülhan Altınok ve beraberindeki heyet, ziyaretleri kapsamında kimsesiz ve yardıma muhtaç kişilerin tespiti ve ihtiyaçları ile ilgili Belediye Başkanı Mustafa Elçi ve Gözlükuyu Köyü Muhtarı Durmuş Uğurludan bilgi aldı.
     Beraberinde getirdikleri çeşitli hediyeleri ihtiyaç sahiplerine dağıtan heyet, Gözlükuyu İlköğretim Okulunu da ziyaret ederek öğrencilere hediye verdi.
     Gülhan Altınok ve beraberindeki heyet daha sonra Gözlükuyu Köyü eski yerleşim bölgesinde yaşayan vatandaşlarla görüştü. Yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının ilgili kurumlar tarafından karşılandığını ancak bunun yetmeyeceğini ifade eden Gülhan Altınok, toplumda iyilik, yardımseverlik komşusunun dertleri ile dertlenen insanlara çok ihtiyaç olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Adem Koçak/Muzaffer Çağlıyaner
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Gönül elçileri, belde ve köy gezilerine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER