Gönül Elçileri Projesi Kırıkhanda tanıtıldı

Gönül Elçileri Projesi Kırıkhanda tanıtıldı


HATAY (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın öncülüğünde ülke genelinde başlatılan Gönül Elçileri Projesi, Kırıkhanda tanıtıldı.
     Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Kırıkhan Öğretmenevi Toplantı Salonunda düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, projenin hiçbir bedel, karışılık beklemeksizin gönül kapılarını sonuna kadar açma projesi olduğunu belirtti.
     İl genelinde projeye destek vererek koruyucu aile olanlara teşekkür eden Lekesiz, şöyle devam etti:
     Koruyucu ailelerimizden gördük ki kimisinin 3, kimisinin 5, kimisinin 7 çocuğu varken, kimsesiz bu çocuklara kucaklarını açarak ellerinden tutup dünyaya tutunması için gönül kapılarını açmışlar. Esasen hepimizin sorumluluğu olan bir konuda bizler adına sahaya çıkmışlardır. Bunlara saygı duyulmaz da, bunların kemali, hürmetle ellerinden öpülmez de ne yapılır- Hepsine içten teşekkür ediyorum. Bu proje tam bir gönül projesidir.
     Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne müracaat ederek bu projeye destek verilebileceğini anlatan Lekesiz, şunları söyledi:
     Bugüne kadar bu projeye destek çıkıp gönül kapılarını açan ailelerle görüştüğümüzde çok güzel gelişmelerin olduğunu gördük. Bugüne kadar koruyucu aile olarak bir yavrumuza kapılarını açan ailelerin onların büyüttükleri, okuttukları, evlendirdikleri, hatta evlendirdiklerinin çocuklarını kendi torunları gibi sevdiklerini gördük. Bu mutluluğu yaşamak ve bu kimsesizlere sahip çıkmak için Kırıkhanlıların da canı gönülden bu projeye destek olacağına inanıyorum
     Toplantıya Hatay Valisi Lekesizin eşi Zehra Lekesiz, Kırıkhan Kaymakamı Fecri Fikret Çelik ve eşi Ece Çelik, Kırıkhan Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Ragıp Taygan, Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman ve çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Ekrem Sarcan / Salim Taş
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Gönül Elçileri Projesi Kırıkhanda tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER