Gönül Elçileri Projesi

Gönül Elçileri Projesi -Proje kapsamında Erzurumda toplantı düzenlendi


ERZURUM (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın öncülüğünde ülke genelinde başlatılan Gönül Elçileri Projesi kapsamında Erzurumda tanıtım toplantısı düzenlendi.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yaklaşık 2 yıl sürmesi planlanan Gönül Elçileri Projesinin 81 ilde hayata geçirildiği belirtildi.
     Projeyle toplumsal kalkınmaya katkı sunmak için gönüllülük kavramına yönelik bilincin artırılmasının ve insan kaynağı ihtiyacını güçlendirmenin amaçlandığını ifade edildi.
     Söz konusu projenin Erzurumda Vali Sebahattin Öztürkün eşi Nihan Öztürk himayesinde yürütüldüğü kaydedilen açıklamada, Gönül Elçileri Projesi kapsamında Şubat ayı başından itibaren çeşitli kamu kurumlarında tanıtım toplantıları düzenlenmekte ve gönüllü olmak isteyen kişilerin katkıları sağlanmaktadır. Bu kapsamda yapılan çalışmalardan sonuncusu Erzurum Polis Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilmiş olup, bugüne kadar yapılan toplantılar içerisinde en büyük katılım burada sağlanmıştır. Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Abdullah Şahinin konuşmasıyla açılan programda, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Haşim Özcan, birer konuşma yapmıştır ifadelerine yer verildi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Gönül Elçileri Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER