Herkes Denk Toplumda Ahenk projesi

Herkes Denk Toplumda Ahenk projesi -Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında öğrenciler ve engelliler, Eskişehirde sanatla buluştu


ESKİŞEHİR (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Eskişehirde öğrenciler ve engelliler sanatla buluştu.
     Herkes Denk Toplumda Ahenk projesiyle TOKİ Şehit Savaş Kubaş Anadolu Lisesi öğrencileri ve Eskişehir Valiliği Engelliler Koordinasyon Merkezine bağlı engellilerle birlikte, Anadolu Üniversitesi Sinema Salonunda resim sergisi açıldı, tiyatro gösterisi sahneledi.
     Proje Koordinatörü Emin Bayındır, Engelliler Koordinasyon Merkezindeki engelliler ve öğrencilerin resim çalışmalarını birlikte yaptıklarını ve sergide akrilik, ebru, pastel ve kumaş boyama olmak üzere 40dan fazla resmin sergilendiğini bildirdi.
    
     - Yanlışlıklar Komedyası-
    
     Sergi sonrasında 6sı engelli 20 öğrenci, Emin Gülören rejisörlüğünde Shakespeareın ünlü oyunu Yanlışlıklar Komedyasını sahneledi.
     Etkinliklere, Eskişehir Vali Yardımcısı Ali Çetin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Taki Ersoy, öğretmenler, öğrenci velileri ve engelliler katıldı.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Herkes Denk Toplumda Ahenk projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER