İşaret Dili Eğitimine katılan sağlık personeli

İşaret Dili Eğitimine katılan sağlık personeli sertifikalarını aldı


SİVAS (A.A) - İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen İşaret Dili Eğitimine katılan sağlık personeli sertifikalarını aldı.
     Araştırma Bilgi Sistemleri, Sağlığın Geliştirilmesi Şubesince, engelli bireylerin ve özel ihtiyaç gruplarında yer alan kişilerin sağlık hizmetlerinden daha kolay faydalanabilmesi için düzenlenen eğitime 52 kişi katıldı.
     Buruciye İşitme Engelliler İl Öğretim Okulu öğretmeni İdris Kömürcünün verdiği eğitimi başarıyla tamamlayan sağlık personeline sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
     Törende konuşan Sağlık Müdürü Vekili Ebubekir Ardıç, kursu kaliteyi artırma amacıyla düzenlediklerini belirterek, Engelli olmanın bir kusur olmadığının bilincinde olup, var olan engelleri de bir bir kaldırmak gerektiğinin bilincindeyiz. İl Sağlık Müdürlüğü olarak, sağlık hizmeti ihtiyacı duyan her vatandaşımızın yeri geldiğinde eli, gözü, kulağı olmak gerek. Bu gerekle beraber gayret göstermenizi ve bu gayretin ortaya konmasındaki en büyük unsurun da sizin özverili çalışmalarınızla olacağını düşünüyoruz dedi.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber İşaret Dili Eğitimine katılan sağlık personeli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER