Kaliteli Fındık Projesi

Kaliteli Fındık Projesi -Trabzon Ticaret Borsasının organizasyonunda sürdürülen proje kapsamında, Basın Teşvik Yarışması düzenlenecek


TRABZON (A.A) - Trabzon Ticaret Borsasının (TTB) organizasyonunda sürdürülen Kaliteli Fındık Projesi kapsamında Basın Teşvik Yarışması düzenleneceği bildirildi.
     TTBden yapılan yazılı açıklamada, fındıkta verim ve kaliteyi artırmak amacıyla uygulanan proje kapsamında düzenlenecek yarışmanın, 1 Temmuz ile 31 Ekim 2012 tarihleri arasındaki yayınları kapsayacağı belirtildi.
     Yarışmadaki amacın, bölgenin önemli gelir kaynaklarından biri olan fındıkla ilgili çalışmaları kamuoyu ile paylaşmak olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Gazete, dergi, radyo, televizyon, internet yayıncılığı şekliyle konu ile ilgili haber, fotoğraf, makale, araştırma-inceleme ve röportajlar değerlendirmeye tabi tutularak maddi olarak ödüllendirilecektir. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, Trabzon Ticaret Borsası, Gıda Tarım ve Hayvancılık Trabzon Müdürlüğü ve Oltan Gıda Maddeleri İhracat-İthalat ve Ticaret Ltd. Şti. temsilcilerinden oluşan jüri, Kasım 2012de değerlendirme yaparak sonuçları açıklayıp, ödül törenini aynı ay içinde organize edecektir.
     Açıklamada, yarışmaya katılacak eserlerin 9 Kasım tarihine kadar Trabzon Ticaret Borsasına teslim edilebileceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Burak Altunöz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Kaliteli Fındık Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER