Kapadokyanın Güzelyurtu Resim Yarışması

Kapadokyanın Güzelyurtu Resim Yarışması ödül töreni yapıldı


AKSARAY (A.A) - Güzelyurt Belediyesi ve Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde AHİLER Kalkınma Ajansı desteğinde gerçekleştirilen Kapadokyanın Güzelyurtu konulu resim yarışmasının ödül töreni yapıldı.
     Güzelyurt Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Güzelyurt Kaymakamı Turan Soğukoluk, Belediye Başkanı Kudret Özeş, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
     Törende konuşan Başkan Özeş, resim yarışmasına ilginin büyük olmasının kendilerini onurlandırdığını belirterek, Resim yarışmamıza katılan, emeklerini sunan tüm öğrencilerimizi gözlerinden öpüyorum. Ayrıca dereceye giren öğrencilerimizin resim öğretmenlerine de teşekkür ediyorum. Özellikle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzden talebim yıl sonu gezilerini Güzelyurt ve civarına yapmalarıdır. Bu öğrencilerimiz yarın üniversite ve iş hayatlarında bizlerin turizm elçileri olacaklardır diye konuştu.
     Halk oyunları gösterinin ardında resim yarışmasında dereceye giren öğrenci ve öğretmenlerine plaket ve çeşitli hediyeler verildi.
    
     Muhabir: Öner Taş / Muzaffer Çağlıyaner
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Kapadokyanın Güzelyurtu Resim Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER