Kenan Duman Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri

Kenan Duman Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri Aydında başladı


AYDIN (A.A) - Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Aydın Şubesi tarafından düzenlenen Kenan Duman Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri Aydın Gençlik Merkezinde başladı.
     Seminere, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Eğitmeni Çağatay Şalap, TÜFAD Aydın Şubesi Başkanı Tevfik Ata Tekin ile Aydınlı antrenörler katıldı.
     Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan seminerde, bu yıl vefat eden Yıldızspor Kulübü Başkanı Kenan Duman ile ilgili hazırlanan slayt gösterisi sunuldu.
     TÜFAD Aydın Şube Başkanı Tevfik Ata Tekin, seminere katılan antrenörlere teşekkür etti.
     Ahde vefa göstermek amacıyla seminere Kenan Duman ismini verdiklerini belirten Tekin, Türkiyede antrenörlerin başarısı birincilik ile ölçülmekte. Bu ölçümleme futbol anlamında doğru değil. En güzel örnek, Bülent Korkmaz ile birlikte Karabüksporda çalışan Ercan Kılıç hocamızdır. Karabükspora futbol anlamında artı değer kattılar. Kulüplere artı değer katan antrenörler her zaman değerli olmalıdır. Aydın ülke genelinde antrenörler ile sözleşmeli olarak çalışan iller arasında üçüncü sırada. Bu konuda ASKFye teşekkür ediyorum. Kulüplerde kurumsal yapı çok önemli. Aydında çok sayıda kulüp var. Kulüpleri akreditasyona sokmak için ASKF ile ortak olarak çalışmalarımız olacak diye konuştu.
     Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Kıvanç ise Aydın futboluna katkı sunmak için her türlü çalışmaya var olduklarını söyledi.
     Konuşmaların ardından Kenan Dumanın kardeşi Ali Dumana, Kenan Duman adına hazırlanan En başarılı spor adamı ödülü verildi.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Kenan Duman Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER