Kendi İşim Olsun projesi

Kendi İşim Olsun projesi


KOCAELİ (A.A) - Çayırova Kaymakamlığı, Çayırova Belediyesi, Abigem Doğu Marmara A.Ş. ve KOSGEB tarafından gerçekleştirilen Kendi İşim Olsun projesi kapsamında vatandaşlara girişimcilik ve iş kurma hakkında bilgiler verilecek.
     Çayırova Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ilçede girişimciye destek vermek amacıyla gerçekleştirilen proje ile iş sahibi olmak isteyen vatandaşlara girişimcilik ve kendi işini kurma programının 4 Şubat 2013te başlayacağı bildirildi.
     Abigem Doğu Marmara A.Ş, Kendi İşim Olsun projesi ile iş fikrine sahip girişimciye, iş kurmanın aşamalarına ilişkin bilgi, eğitim ve iş kurma becerilerini geliştirme konuları hakkında bilgiler verileceği ifade edilen açıklamada, eğitimlerin Çayırova Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirileceği kaydedildi.
     Açıklamada, adaylar 70 saatlik eğitimin ardından iş planlarını oluşturarak KOSGEBe başvuruda bulanabilecekleri belirtilerek, eğitimlerini tamamlayan adayların KOSGEB değerlendirme kurulundan başarı ile geçtikleri takdirde 30 bin lira hibe ve sıfır faizli 70 bin lira geri ödemeli kredi desteğini alabilecekleri ifade edildi.
     Girişimcilik programına ön başvuru formlarının Çayırova Kaymakamlığı, Çayırova Belediyesi ve bu kurumların internet sitelerinden elde edilebileceği bildirilerek, katılımcıların 25 Ocak tarihine kadar Çayırova Kaymakamlığına başvuru formunu teslim etmeleri gerekiyor.
    
     Muhabir: İbrahim Aktaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kendi İşim Olsun projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER