Kiralık şemsiyeyle dikkat çekmeye çalışıyor

Kiralık şemsiyeyle dikkat çekmeye çalışıyor -Kiliste bir işletmeci iş yerinin önündeki şemsiyelerin üzerine Türkçe ve Arapça kiralık yazarak müşteri çekmeye çalışıyor


KİLİS (A.A) - Kiliste bir işletmeci, iş yerinin önündeki şemsiyelerin üzerine Türkçe ve Arapça kiralık yazarak müşteri çekmeye çalışıyor.
     Kilisli lokanta işletmecisi Yunus Emre Soğucaklı, havaların yağışlı olmasını da fırsat bilerek iş yerinin önüne birkaç şemsiye koyup, üzerine Türkçe ve Arapça kiralık yazdı.
     Yazıyı gören kimi vatandaşlar cep telefonlarıyla şemsiyeleri görüntülerken, kimileri de durumu tebessümle karşıladı. Bazıları da ilginç buldukları bu durumu sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı.
     Soğucaklı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amacının şemsiye kiralamak olmadığını belirterek, hem reklam olsun hem de ufak bir tebessüm oluştursun diye böyle bir espri yaptığını söyledi.
     Bunu da başardığını ifade eden Soğucaklı, Vatandaşlar bu durumu tebessümle karşıladı. Bu da hoşumuza gitti dedi.
     Aralarında Suriyelilerin de bulunduğu çok sayıda vatandaşın espriyi gerçek zannederek, şemsiye kiralamak istediğini aktaran Soğucaklı, küçük çaplı da olsa reklam yaptığıma inandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz - Ahmet Ekinci / Veli Gürgah
<< Önceki Haber Kiralık şemsiyeyle dikkat çekmeye çalışıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER