Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye -Kimse Yok Mu Derneği, Yayladağında evlerde kalan Suriyelilere 3 bin kişilik gıda, battaniye, kıyafet ile oyuncak yardımında bulundu


HATAY (A.A) - Kimse Yok Mu Derneği, Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası kapsamında, Yayladağı ilçesinde evlerde kalan Suriyelilere 3 bin kişilik gıda, battaniye ve kıyafet yardımında bulunuldu.
     Kimse Yok Mu Derneği Temsilcisi Zafer Yalçınkaya, yardımların dağıtımı öncesi yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahiplerinin tespit edildiğini belirterek, yardımların İstanbuldan ilçeye getirildiğini söyledi.
     Beraberlerinde 3 bin kişilik yardım getirdiklerini kaydeden Yalçınkaya, Buraya geldiğimizde durumun ciddiyetini daha iyi görme imkanımız oldu. Halkın gerçekten çok önemli ihtiyaçları var. Özellikle gıdayla ilgili ciddi sıkıntılar bulunuyor. Bizler buraya yaklaşık olarak 3 bin kişilik gıda, battaniye, kıyafet ve çocuklar için oyuncak, şeker çikolata gibi yardımlar getirdik. Bunlar, Yayladağı ilçesi ve Yeditepe beldesindeki evlerde kalan, durumu iyi olmayan Suriyelilere dağıtılacak dedi.
     Konuşmanın ardından yardımlar ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
    
     Muhabir: Erdal Türkoğlu / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER