Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası -Düzce Kuzey Kafkas Kültür Derneğince kampanya kapsamında etkinlik düzenlendi


DÜZCE (A.A) - Düzce Kuzey Kafkas Kültür Derneğince Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası kapsamında etkinlik düzenlendi.
     Bir düğün salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Murat Taymaz, Suriyede yaşanan drama sessiz kalmamak adına kampanya başlattıklarını anlattı.
     Bizde Suriye gibi savaş içerisinde olabilirdik diyen Taymaz, Yaptığımız etkinlikte toplanacak yardımların bir kısmı Türkiye genelinde başlatılan kampanya için, bir kısmı da Düzcede yaşayan Suriyeli vatandaşlarımız için harcanacak diye konuştu.
     Taymaz, dernek bünyesinde oluşturulan yardım komisyonunun güzel çalışmalara imza attığını belirterek, Bazı köy muhtarlarımız da konuya sahip çıkarak köylerinde yardım kampanyası başlattılar. Gayretli çalışmalarından dolayı herkese teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
     AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ise Suriyeli vatandaşlara hem devlet hem de Düzceliler olarak her zaman sahip çıktıklarını söyledi.
     Kampanyanın çok önemli olduğunu vurgulayan Arslan, Suriyelilere desteklerin devam edeceğini kaydetti.
     Kafkas halk oyunu ekibinin gösteri yaptığı etkinlikte, çeşitli yarışmalar düzenlendi.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER