Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası -İHH İnsani Yardım Vakfı ve İngiltere merkezli Human Appeal işbirliğiyle Suriye halkına gönderilen bin ton unun bir bölümü Yayladağına ulaştı


HATAY (A.A) - İHH İnsani Yardım Vakfı ve İngiltere merkezli Human Appeal işbirliğiyle Suriye halkına gönderilen bin ton unun bir bölümü, Hatayın Yayladağı ilçesine ulaştı.
     Suriye halkına gönderilmek üzere Adanadan yola çıkan 3 yardım tırı Yayladağı ilçesine geldi. Yardımları Suriye halkı adına teslim alan Memduh Culha, yaptığı açıklamada, gelen 79 ton unun ilçede bulunan İHH İnsani Yardım Vakfı deposuna indirildiğini bildirdi.
     Culha, yardımların en kısa zaman içerisinde hava şartlarına bağlı olarak kamyonet ve traktörlerle Suriye halkına gönderileceğini belirtti.
     Gelen yardımların Lazkiye çevresinde yaşam mücadelesi veren Suriye halkına gideceğini ifade eden Culha, Orada insanların çok ciddi gıda ihtiyaçları var. Bu nedenle gelen yardımlar bizleri çok mutlu ediyor. Uluslararası toplumların Suriyedeki halka daha fazla destek vermesi gerekiyor dedi.
     Culha, Suriye halkına insani yardımlarını esirgemeyen başta Türkiye olmak üzere İHH İnsani Yardım Vakfı ve Human Appeala ve diğer insani yardım kuruluşlarına teşekkür etti.
    
     Muhabir: Erdal Türkoğlu / Salim Taş / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER