Eğitim Bir

Eğitim Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Selöz: Hiç kimsenin karşısında veya yanında değil, sadece eğitim çalışanlarının yanındayız


BİLECİK (A.A) - Eğitim-Bir-Sen' class='textetiket' title='Eğitim Bir-Sen haberleri'>Eğitim Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, hiç kimsenin karşısında veya yanında olmadıklarını, sadece eğitim çalışanlarının yanında olduklarını söyledi.
     Selöz, Gölparkta ilçe yönetimleriyle tanışma toplantısında, 2013 yılında yönetimlerde yeni bir yenilenmeye gittiklerini ve dinamizmi canlandırma çalışmaları yaptıklarını belirterek, zor şartlarda kurulduğunu ve her zaman eğitim çalışanlarının yanında olduklarını kaydetti.
     Selöz, şöyle konuştu:
     Hiç kimsenin karşısında veya yanında değil, sadece eğitim çalışanlarının yanındayız. Hakkın, adalet ve doğrunun yanında olduk ve bundan sonra bu yolda devam edeceğiz. Bilecikte en güçlü sivil toplum örgütüyüz. Sendikacılık yaparken aynı zamanda görevlerimizi yapıyoruz. Maaşımızı sendikadan almıyoruz. Kimseyi kırmadan, üzmeden bütün eğitim çalışanlarını kucaklayarak, herkesi bir araya toplayacak bir misyonla sendikacılığımızı yapacağız. İlçe temsilcilerimizle beraber üye çalışmalarımıza hız vereceğiz. Herkesin gönlüne, aklına ve fikrine girerek bir arada yaşamaya devam edeceğiz.
     Konuşmanın ardından, yeni ilçe temsilcileri tanıtıldı ve sendikanın çantası hediye edildi.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu - Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER