Kış Geldi... Suriye için Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye için Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası -Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi Müdürü Çobanoğlu: -Suriyelilere 3üncü yardım tırını yola çıkardık


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası kapsamında Suriyelilere 3üncü yardım tırını yola çıkardıklarını bildirdi.
     Çobanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Suriyelilere kampanya dönemi başladığından itibaren gıda, giyim ve battaniyeden oluşan 3üncü yardım tırını yola çıkardıklarını belirterek, hayırseverlerin katkılarıyla oluşturulan patates, battaniye ve giyim eşyasından oluşan yardım tırının Hatay Kırıkhanda ki Suriyelilere gönderdiklerini kaydetti.
     Suriyelilere toplamda 3 tır yardım gönderdiklerini anlatan Çobanoğlu, bu yardımların yeterli olmadığını, ihtiyacın daha fazla olduğunu vurguladı.
     Özellikle çocuk, kadın ve yaşlıların çok zor durumda olduğunu ifade eden Çobanoğlu, Afyonkarahisar halkı olarak insanlık görevlerini yapmaya çalıştıklarını, duyarlı diğer yardımseverleri de bu konuda yardım etmeye davet ettiklerini aktardı.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye için Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER