Kış geldi... Suriye için Bir Ekmek,

Kış geldi... Suriye için Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası -Denizlide toplanan yardımları taşıyan tır, Suriyelilere ulaştırılmak üzere yola çıktı


DENİZLİ (A.A) - Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesince Kış Geldi...Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye kampanyasına destek amacıyla hazırlanan yardım tırı Suriyelilere ulaştırılmak üzere yola çıktı.
     Denizlili hayırseverlerin desteğiyle hazırlanan ve battaniye, giyim, gıda, çocuk bezi, ayakkabı gibi malzemeler bulunan tır, ihtiyaç sahibi Suriyeli vatandaşlara ulaştırılmak üzere kentten ayrıldı.
     Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şube Müdürü Mehmet Tulunay, tırın hareket etmesinden önce gazetecilere yaptığı açıklamada, Suriyede devam eden iç savaştan dolayı ülkelerini terk ederek Türkiyeye gelen mültecilere hayırsever vatandaşların yardımlarının devam ettiğini belirtti.
     Suriye için yapılan kampanyaya Özel Servergazi Lisesi, Ufuk Anadolu Lisesi ve Özel Sabiha Süt İlköğretim Okulu öğrencilerinin de para ve malzeme yardımında bulunduğunu belirten Tulunay, öğrenci ve velilere örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti.
     Kampanyalarına ara vermeden devam edeceklerini dile getiren Tulunay, Bize desteklerini esirgemeyen Denizli halkına teşekkür ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Tolga Albay
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kış geldi... Suriye için Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER