Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye kampanyası -Gediz ilçesinde faaliyet gösteren Sevgi Evi Mağazası tarafından Türkiyede barınan göçmenlere 30 koli ve 17 çuval giysi gönderildi


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyanın Gediz ilçesinde, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait Sevgi Evi Mağazası tarafından Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye kampanyası kapsamında 30 koli ve 17 çuval giysi bağışlandı.
     Vakıf Başkanlığını da yürüten Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sevgi Evi Mağazasınca Suriyeden Türkiyeye göç eden vatandaşlara giysi yardımında bulunulduğunu bildirdi.
     Mağazada toplanan 30 koli ve 17 çuval giysinin, sığınmacılara dağıtılması amacıyla Hatayın Samandağı ilçesine gönderildiğini belirten Çorumluoğlu, şöyle konuştu:
     Bu soğuk kış günlerinde yardıma muhtaç Suriyeli kardeşlerimize gönderilen malzemeler, ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımızın Sevgi Evi Mağazamıza verdiği hiç kullanılmamış giysilerden oluşmaktadır. Duyarlı vatandaşlarımız böyle giysi yardımlarını Sevgi Evi Mağazamıza bağışladığı takdirde fakir ve muhtaç vatandaşlarımız ile ülkemize göç eden insanlara desteğimiz devam edecektir.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER