Kızlarımız Girişimci Olsun kampanyası

Kızlarımız Girişimci Olsun kampanyası


ADANA (A.A) - Adana İŞKAD Başkanı Elif Doğan Türkmen, Kızlarımız Girişimci Olsun kampanyasının dalga dalga yayıldığını belirtti.
     Adana İŞKADdan yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında Seyhan 5 Ocak Lisesinde düzenlenen törende konuşan Türkmen, güçlü aile güçlü Türkiye için, ülke ekonomisine katkıda bulunan, ekonomik bağımsızlığını kazanıp istihdam yaratan, güçlü kadın girişimcilere ihtiyaç olduğunu kaydetti.
     Türkmen, Adana İŞKADın en büyük amaçlarından birinin ülkedeki eğitim çağındaki gençlere yatırım yapmak olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:
     Gelecekte bu salondan çıkan girişimciler, bizim mutluluğumuz olacak. Kadınlar sadece çocuk doğuran, ailesine, evde katkıda bulunan bireyler değildir. Kendisine, Türkiye ekonomisine katkıda bulunan kişilerdir. İŞKAD, Güçlü kadın, güçlü aile, güçlü Türkiye sloganından hareketle yola çıkan bir dernek. Güçlü aile ve Türkiye için ekonomik bağımsızlığını kazanmış, istihdam yaratarak ülke ekonomisine katkıda bulunan güçlü kadın girişimcilere ihtiyacımız var. İnanıyoruz ki bu salondan Türkiyenin ve ailenin direği olacak çok güçlü kadınlar çıkacak. Bu kapsamda da Kızlarımız Girişimci Olsun kampanyası dalga dalga yayılıyor. Daha yayılacağına inanıyoruz.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kızlarımız Girişimci Olsun kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER