Koruyucu Aile Projesi

Koruyucu Aile Projesi -Marmara Ereğlisinde, bir kız çocuğu Kaymakam Demiröz tarafından, Koruyucu Aile Projesi kapsamında ailesine kavuşturuldu


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağın Marmara Ereğlisi ilçesinde, bir kız çocuğu Kaymakam İrfan Demiröz tarafından, koruyucu ailesine kavuşturuldu.
     Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ile eşi Hatice Nur Yerlikaya öncülüğünde sürdürülen, Gönül Elçiliği Projesi, Koruyucu Aile uygulaması kapsamında, Murat ve Münevver Oruç çifti Nazlı isminde bir kız çocuğunun koruyu ailesi oldu.
     Kaymakamlıkta yapılan törende konuşan Demiröz, kimsesiz çocukların elinden tuttukça geleceğin aydınlanacağını belirterek, şunları söyledi:
     Devlet umuttur. Bizler, gönüllere sevgi tohumu aşılar ve gönülleri birleştiririz. Bundan sonra gönül elçileri, kendi gönüllerine karşı sorumlu olur. Aile sıcaklığına ve ilgisine sahip her çocuk ülkemiz için bir umuttur. Sahip olduğumuz zamanı, deneyimi, beceriyi ve kaynakları, ihtiyaç sahipleri olan öksüz, yetim çocuklara, kadınlara, yaşlılara, engellilere, şehit ve gazi ailelerine, yoksul ailelere ve insanlara ulaştırmak için gönül elçisi oluyoruz.
     İmkanı olan imkanını, zamanı olan zamanını, emeği olan emeğini paylaşır diyen Demiröz, gönül elçisi olan ailenin her zaman en büyük destekçisi olacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Koruyucu Aile Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER