Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri festivali

Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri festivali düzenlenecek


KASTAMONU (A.A) - Abana ilçesinde Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri festivali düzenleneceği bildirildi.
     Abana Belediyesinden yapılan açıklamada, bu yıl 28incisi gerçekleştirilecek olan festivalin, 24 Ağustos Cuma günü saat 18.00de çelenk koyma, festival korteji ve açılış konuşmalarıyla başlayacağı belirtildi.
     Festival kapsamında yapılacak tavla, satranç, masa tenisi, Plaj Voleybolu, bilek güreşi, bisiklet yarışı ve diğer etkinlikler için kayıtların başladığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Başvurular ilçe belediyesi ile Turizm Derneği danışma bürosuna yapılabilecektir. Festivalin birinci gün festival açılışı, folklor gösterisi ile başlayıp, resim, şiir ve fotoğraf sergisi, ebru, hat ve üfleme sanatı sergisi, palyaço, şişme adam gösterileri, Eskişehir Mehter Takımı konseri, kapalı spor salonunun açılışı ve karizma şov gösterisi ile müzikli eğlence eşliğinde gençlik ateşinin yakılmasıyla son bulacak. Festivalin ikinci günü ise, tavla satranç elemeleri, bisiklet yarışı, deniz şenlikleri, plaj voleybolu elemeleri, ebru, hat ve cam üfleme sanatı gösterisi, grup Abana konseri ve ardından Gökçe konseriyle tamamlanacak. Festivalin son gününde ise tavla satranç, bilek güreşi ve plaj voleybolu finalleri ile trap ve hedef atışları, maraton koşusu yapılacak. Günün akşamında ise festival alanında ilk olarak Arzu Akça ardında da Murat Dalkılıç sahne alacak. Festival, havai fişek gösterisi eşliğinde son bulacak.
    
     Muhabir: Semih Yüksel / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER