Kültür Öncelikli Bölgesel Yol Haritaları Afyon

Kültür Öncelikli Bölgesel Yol Haritaları Afyon Çalıştayı -Çalıştayın Afyonkarahisardaki son ayağında, Göller Bölgesi Etkileşim Planı stratejileri tartışmaya açılarak sonuçlandırılacak


AFYONKARAHİSAR (A.A) - 12 Ekimde Afyonkarahisarda düzenlenecek olan Kültür Öncelikli Bölgesel Yol Haritaları Afyon Çalıştayı öncesi, bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Belediye Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Tarihi Kentler Birliği adına, Türkiye Belediyeler Birliğinin desteğiyle Çevre ve Kültür Değerlerin Koruma ve Tanıtma (ÇEKÜL) Vakfı tarafından 2012 yılında başlatılan Kültür Öncelikli Bölgesel Yol Haritaları programı çerçevesinde düzenlenen çalıştayların sonuncusu 12 Ekimde Afyonkarahisarda düzenlenecek.
     İlki Ispartada, ikincisi Burdurda düzenlenen çalıştayın Afyonkarahisardaki son ayağında, Göller Bölgesi Etkileşim Planı stratejileri tartışmaya açılarak sonuçlandırılacak.
     Afyonkarahisar, Isparta ve Burdur illerini kapsayan Göller Bölgesinin barındırdığı potansiyelin işbirliği içerisinde ortaya çıkarılması ve değerlendirilmesini amaçlayan çalıştay, bölgedeki kamu-yerel-sivil ve özel kesimlerin katılımıyla gerçekleştirilecek.
     ÇEKÜL Vakfı Danışma Kurulu Üyesi Hurşit Aslan ve Kültür Öncelikli Yol Haritaları Ekip Lideri Simge Zilif, Afyonkarahisara gelerek Göller Bölgesinde doğa ve kültür öncelikli sürdürebilir bir kalkınmayı ortaya koymak amacıyla başlatılan program çerçevesinde düzenlenecek çalıştay öncesinde kamu-yerel-sivil ve özel kesimlere bilgi verdi.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kültür Öncelikli Bölgesel Yol Haritaları Afyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER