Kurdele ya da Artı Sonsuz sahnelendi

Kurdele ya da Artı Sonsuz sahnelendi -Şiddet çemberindeki iki farklı kadının yaşamının ele alındığı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sanatçısı Seçil Mutlu tarafından kaleme alınan ve şiddet çemberindeki iki farklı kadının yaşamından kesitleri konu alan Kurdele ya da Artı Sonsuz oyunu büyük ilgi gördü.
     Büyükşehir belediyesinden yapılan açıklamada, Süleyman Demirel Kültür Merkezi Tatbikat Sahnesinde prömiyeri gerçekleştirilen ve kadına yönelik şiddetin hem fiziksel, hem de psikolojik boyutlarının ele alındığı oyunun beğeni ile izlendiği bildirildi.
     Şehir Tiyatroları sanatçısı Seçil Mutlunun yönetmen ve oyuncu olarak da performans sergilediği oyunun Sanat danışmanlığını Ozan Şahin yaptı. Oyunun prömiyerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Veysel Sami Berikan ve Şehir Tiyatroları oyuncuları ve kalabalık bir izleyici topluluğu katıldı.
     Toplumsal şartlandırmaların getirdiği baskı ve yönlendirmelerin erkeği de çaresizliğe sürüklemesi ile hayatın şiddeti merkeze alan bir yap-boza dönüşmesinin ironik bir dille aktarıldığı oyunun dekor-kostüm tasarımında Veysel Çıracı, ışık tasarımında Erol Dinçdemir, ses tasarımında ise İlker Sevüker görev aldı.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Kurdele ya da Artı Sonsuz sahnelendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER