Mobil ayakkabı boyacısı hizmeti vatandaşın ayağına

Mobil ayakkabı boyacısı hizmeti vatandaşın ayağına götürüyor -Eskişehirde kartvizit bastırıp web sitesi kuran ayakkabı boyacısı, müşterilerine elektrikli bisikletiyle ulaşıyor -Ayakkabı boyacısı Karaca: -24 saat nöbetçi eczane


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde, kartvizit bastırıp web sitesi kuran seyyar ayakkabı boyacısı, elektrikli bisikletiyle ulaştığı müşterilerine nöbetçi eczane gibi hizmet veriyor.
     Ayakkabı boyacısı Ali Karaca, AA muhabirine, 30 yıldır ayakkabı boyacılığı yaptığını ve teknolojiye ayak uydurarak müşterilerine her zaman en iyi hizmeti vermeye çalıştığını söyledi.
     Her çeşit renkli ayakkabı itinayla boyanır. Bir telefon kadar yakınım yazılı kartvizit bastırarak müşterilerine dağıttığını, bir de web sitesi kurduğunu belirten Karaca, ayakkabılarını boyatmak için kendisine cep telefonundan ulaşanlara elektrikli bisikletiyle kısa sürede ulaştığını bildirdi.
     Karaca, şimdiye kadar hiçbir ayakkabı boyacısında görmediği mükemmellikte çok güzel bir sistem geliştirdiğini dile getirerek, Müşterilerime daha yakın olmak için çağa ayak uydurdum. Teknolojinin imkanlarından yararlandım diye konuştu.
     Müşterilerinin bulunduğu yere uzaklığın önemli olmadığını ve gideceği yerin uzaklığına göre ücret belirlediğini dile getiren Karaca, kendisine ayakkabılarını boyatan herkese kartvizit dağıttığını anlattı.
     24 saat nöbetçi eczane gibi çalışıyorum diyen Karaca, bulundukları yerin uzaklığına göre belirlediği ücreti ödemeyi kabul eden müşterilerinin ayağına kadar giderek hizmet ettiğini ve işini severek yaptığını ifade etti.
     Karacaya ayakkabı boyatan bazı kişiler de kendilerine bir telefon kadar yakın olduğu ve ona istedikleri anda kolayca ulaşabildiklerini belirtti.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Mobil ayakkabı boyacısı hizmeti vatandaşın ayağına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER