MODEF Expo 2013 Mobilya ve Dekorasyon

MODEF Expo 2013 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı -Fuar, 1 Nisanda Hikmet Şahin Kültür Parkı Uluslararası Fuar Merkezinde açılacak


BURSA (A.A) - MODEF Expo 2013 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 1 Nisanda Hikmet Şahin Kültür Parkı Uluslararası Fuar Merkezinde açılacak.
     İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, İFOR Fuarcılık tarafından 29.su düzenlenen fuara çok sayıda ziyaretçi beklediklerini söyledi.
     Türkiyedeki mobilya sektörünün kalbinin fuarda atacağını belirten Aktaş, Getirdiğimiz kriterler neticesinde fuarda iç piyasa ağırlıklı çalışan, bu konuda stratejileri olan 155 firma konuşlandırıldı. 81 ilde 41 bin 500 alıcıya davetiye gönderilmesini sağladık. Burada bir tek amacımız var, o da mobilya deyince İnegölün akla gelmesi, konuşulması. Mobilyanın kalbinin İnegölde attığını tüm Türkiyede vurgulamak istiyoruz diye konuştu.
     Modern, klasik, ahşap ve modüler mobilyalar ile mobilya aksesuarlarının yer alacağı fuar, 1-7 Nisan arasında ziyaret edilebilecek.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber MODEF Expo 2013 Mobilya ve Dekorasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER