Moskovanın Şifresi

Moskovanın Şifresi-Temel filminin galası yapıldı -Yönetmen Kılıç: Birinci filmimizden prodüksiyon değeri yüksek bir film çektik


TRABZON (A.A) - Sümelanın Şifresi-Temelin devamı olan Moskovanın Şifresi-Temel filminin galaTrabzonda yapıldı.
     Senarist Yılmaz Okumuşun kaleme aldığı, yönetmenliğini Adem Kılıçın üstlendiği filmin galası, Forum Alışveriş Merkezindeki Cinemaximum Sinema Salonunda gerçekleştirildi.
     Galaya, Trabzon Vali Yardımcısı Kamil Sarıaslan, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bordo-mavili futbolcular, senarist Yılmaz Okumuş, yönetmen Adem Kılıç, oyuncular ve davetliler katıldı.
     Yönetmen Kılıç, burada yaptığı açıklamada, çekimleri Trabzonda gerçekleştirilen filme, yine Trabzonda gala yapmayı uygun gördüklerini söyledi.
     Güzel bir film yapmaya çalıştıklarını ve insanları güldürmeyi amaçladıklarını ifade eden Kılıç, şöyle devam etti:
     Birinci filmimizden prodüksiyon değeri yüksek bir film çektik. Benim tek isteğim sinemaya giden insanların sinemadan mutlu olarak ayrılması. Biz zor olanı seçtik. Dünyanın kötü atmosferinde bir komedi filmi yaptık bu da cesaret işidir. Çok iyi bir oyuncu kadrom var. Çok iyi bir teknik ekibim var. Onlarla birlikte bir aile gibi olduk ve ben sinemaya ve sinema seyircisine hayırlı olsun diyorum.
     Filmin başrol oyuncularından Temel karakterini canlandıran Alper Kul ise Sümelanın Şifresi-Temel filminde olduğu gibi devam serisi olan Moskovanın Şifresi-Temel filminin de galasını Trabzonda yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
     İmza töreni ve kokteyl sonrası yönetmen, senarist, oyuncular ve davetliler, çekimlerinin bir bölümü Rusyada yapılan ve Moskovadan Trabzona uzanan hikaye boyunca yaşananları esprili bir dille anlatan filmi birlikte izlediler.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz / Burak Altunöz
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Moskovanın Şifresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER