Muhsin Yazıcıoğlu Basın Ödülleri

Muhsin Yazıcıoğlu Basın Ödülleri -Şair Abdurrahim Karakoçun ailesinin, ödül töreninden haberdar edilmedikleri gerekçesiyle ödülü iade edeceği bildirildi


MERSİN (A.A) - Merhum Şair Abdurrahim Karakoçun ailesinin, helikopter kazası sonucu yaşamını yitiren BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu anısına verilen Muhsin Yazıcıoğlu Basın Ödülünü iade edeceği bildirildi.
     Abdurrahim Karakoçun oğlu Enderhan Karakoç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu Basın Ödülünün merhum babasına verildiğini hatırlattı.
     Ödül töreninden haberdar edilmediklerini ve kimseye vekalet vermemelerine rağmen ödülün kendileri adına bir başkasına verildiğini ifade eden Karakoç, şunları kaydetti:
     Aile olarak bu ödüle layık görülmekten dolayı onur duyduk. Babamız Türk-İslam ülküsüne gönül vermiş ve bu uğurda ömrünü vakfetmiştir. Ona verilen her ödül kıymetlidir. Ancak ailesi olarak bu kıymetli ödülü içimizden birisinin almasını isterdik. Ödül bizlere haber verilmeden nezaket kuralları dışında başkasına takdim edilmiştir. Bu konuda kimseye vekalet vermediğimiz gibi ödülle ilgili haberdar da edilmedik. Nezaketsizce verilen bu ödülü Abdurrahim Karakoçun ailesi olarak iade edeceğiz.
    
     Muhabir: Basir Gülüm / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Muhsin Yazıcıoğlu Basın Ödülleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER