Nevşehir Belediyesi 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması

Nevşehir Belediyesi 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Nevşehir Belediyesi 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.
     Merkezi İngilterede bulunan Fotoğraf Sanatı Federasyonunun (FİAP) yanı sıra Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından da desteklenen Nevşehir Belediyesi 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışmasına 12 ülkeden 181 amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçısı 689 eserle yarışmaya katıldı.
     Yarışmaya Edirneden katılan Emel Sezer altın ve gümüş madalyanın sahibi olurken, bronz madalya İstanbuldan katılan İhsan İlzenin fotoğrafına layık görüldü.
     Seçici kurul ayrıca İstanbuldan Mehmet Uslu, İzmirden Kadir İrkin, Ankaradan Muhsin Atağ, Denizliden Mehmet Çakır, Konyadan Mehmet Uluyurt ve Kayseriden Alp Meralın eserlerini de mansiyona layık gördü.
     Yapılan değerlendirmede ayrıca sergilemesi yapılacak 40 fotoğrafta seçici kurul tarafından belirlendi.
     Yarışmada dereceye giren amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarına ödülleri, 20 Aralık Perşembe günü düzenlenecek bir törenle verilecek.
     Ödül töreninde yarışmada dereceye giren eserlerin yanı sıra sergilemeye layık görülen 40 eser de fotoğraf severlerin beğenisine sunulacak.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehir Belediyesi 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER