Oku Ki Geliş, Anla Ki Değiş

Oku Ki Geliş, Anla Ki Değiş projesi -Kocaali İlçe Milli Eğitim Müdürü Altın: -Okuduğunu anlamak ve düşüncelerini yazıya dökebilme becerisini geliştirmek üzere kitap okuma projesi başlattık


SAKARYA (A.A) - Kocaali Kaymakamlığı tarafından Oku Ki Geliş, Anla Ki Değiş projesi hazırlandı.
     Kocaali İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, proje ile ilgili yaptığı açıklamada, kaymakamlığın himayesinde okumayı sevdirmek için kitap okuma projesi başlattıklarını belirterek, Okuduğunu anlamak ve düşüncelerini yazıya dökebilme becerisini geliştirmek üzere kitap okuma projesi başlattık diye konuştu.
     Proje kapsamında oluşturulan komisyonlar tarafından ortaokullar için 41, ilkokullar için 40 kitap belirlendiğini vurgulayan Altın, şöyle konuştu:
     Kitapların maliyeti hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla sağlandı. Üç aşamadan oluşan kitap okuma kampanyasında ilk aşamada ortaokullara, ikinci aşamada ilkokullara kitap dağıtımını gerçekleştirdik.
     Son aşamada ise liselere kitap dağıtımı yapılacak. Yarışma sonucuna göre birinci olan öğrenciye tablet bilgisayar, ikinciye bisiklet, üçüncüye MP4 müzik çalar hediye edilecek. Ayrıca her okuldan en fazla kitap okuyan 3er öğrencimizi İstanbul Kültür Gezisine götüreceğiz.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Oku Ki Geliş, Anla Ki Değiş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER