Özgür Yaşam Grubu ikinci dönem mezunlarını

Özgür Yaşam Grubu ikinci dönem mezunlarını verdi


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından oluşturulan Özgür Yaşam Grubu projesi kapsamında ikinci dönem mezunları içim sertifika töreni düzenlendi.
     Mezuniyet töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Emin Sözen, belediye olarak ürettikleri her projede engellileri göz önünde bulundurduklarını ifade etti. Özgür Yaşam Projesi ile engelli gençleri desteklediklerini belirten Sözen, projenin bireylerin bağımsız yaşamalarına ve istihdam edilebilecekleri iş ortamları için kazanımlar elde etmelerine katkı sağladığını söyledi.
     Özgür Yaşam Grubu Projesinin 1 Nisan 2011 tarihinde başladığını ve projeyi tamamlayan 30 öğrenciye katılım belgesi verildiğini kaydeden Sözen, Projenin ikinci grubunda ise 18 öğrenci katılım belgesi aldı. Projeyle, zihinsel engelli gençler, grup eğitmenleri eşliğinde öz bakım, günlük bakım, toplumsal yaşam becerilerini edinirken ayrıca sosyal, kültürel, aktivitelere ve sportif faaliyetlere dahil ediliyor dedi.
     Projeyi tamamlayan ve çalışabilecek durumda olan bireylerin ise uygun işlerde istihdam edildiğine değinen Sözen, Projenin üçüncü dönem eğitim çalışmaları başlamış durumdadır. Kayıt için bilgi, Engelli Danışma Merkezinin 02422485549 numaralı telefonundan alınabilir diye konuştu.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Özgür Yaşam Grubu ikinci dönem mezunlarını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER