Polislikte Uygulamalı Durum Eğitimi kursu

Polislikte Uygulamalı Durum Eğitimi kursu -Kursu başarıyla tamamlayan polislere sertifikalarını Vali Duruer ve Emniyet Müdürü Ceylan verdi


EDİRNE (A.A) - Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Polislikte Uygulamalı Durum Eğitimi Kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.
     Edirne Valisi Hasan Duruer, Polis Bahçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, polislerin vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz özveriyle çalıştığını belirtti.
     Polislere verilen eğitimlerin, olaylara müdahale açısından çok önemli olduğunu ifade eden Vali Duruer,Bu eğitimlerle polisimiz olaylarda daha tecrübeli davranacaktır. Ayrıca yapılan eğitimler polisleri her açıdan geliştirecektir. Ben eğitimi başarıyla bitiren polisleri tebrik ediyorum dedi.
     Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan ise Polis Merkezi Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğünde çalışan polislerin tamamının eğitimlere tabi tutulacağını belirtti.
     İlk etapta 20 polisin eğitimlere katıldığını ifade eden Ceylan, Değişen şartlar ve günün gereklerini göz önüne alarak polisimizin hizmet içi eğitimlerine büyük önem veriyoruz. Verdiğimiz eğitimler hem polislerin iletişim becerisini geliştirecek hem de suçla ve suçlularla mücadelede başarısına katkıda bulunacaktır. Yasaların verdiği yetkiler çerçevesinde profesyonel anlamda hareket edebilen, halkımıza güven veren polislik anlayışının oluşmasını sağlamak istiyoruz dedi.
     Konuşmaların ardından Vali Duruer ve Ceylan, kursu bitiren polislere sertifikalarını verdi.
    
     Muhabir: Hakan Şahin
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Polislikte Uygulamalı Durum Eğitimi kursu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER