Sağlıklı yaşam, sağlıklı çevre için Türkiye

Sağlıklı yaşam, sağlıklı çevre için Türkiye turu -Türkiye Yeşilay Cemiyeti gönüllüsü Başkaptan, bisikletiyle başlattığı tur çerçevesinde Kayseride mola verdi


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Yeşilay Cemiyeti gönüllüsü Cemal Azmi Başkaptan, bisikletiyle başlattığı Sağlıklı yaşam, sağlıklı çevre için Türkiye turu çerçevesinde Kayseride mola verdi.
     Kayseri Cumhuriyet Meydanında AA muhabirine açıklamalarda bulunan Başkaptan, tura 9 Temmuzda İstanbuldan başladığını belirterek, 19 ili kapsayan turun yaklaşık 3 bin kilometrelik mesafenin ardından Vanda sona ereceğini söyledi.
     Başkaptan, bisiklet turu yapmaktaki amacının, alkol, madde, kumar, internet bağımlılığıyla mücadele etmek ve ülke genelinde bisiklet yolları yapılması sağlamak olduğunu vurguladı.
     Başkaptan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen ile birlikte Kayseri Vali Yardımcısı Davut Haneri de makamında ziyaret ederek, tur hakkında bilgi verdi.
     Haner, kabulde yaptığı konuşmada, sağlıklı yaşama dikkat çekmek için gerçekleştirilen bu etkinliğin önemsenmesi gerektiğini belirterek, sağlıklı nesiller yetiştirmenin herkesin sorumluluğunda olduğunu ifade etti.
     Başkaptan, bugün dinlendikten sonra yarın Malatyaya hareket edecek.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Sağlıklı yaşam, sağlıklı çevre için Türkiye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER