San-Tez başvuruları başladı

San-Tez başvuruları başladı


ERZURUM (A.A) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Tezleri Projelerinin desteklenmesine ilişkin yönetmelik kapsamında yürütülen Sanayi Tezleri(San-Tez) Programı başvuruları başladı.
     Erzurum Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, 2013 yılı 1. Dönem San-Tez başvurularının başladığını belirtti.
     Aydın, başvuruların Ar-Ge web portalı biltek.sanayi.gov.tr adresi üzerinden 15 Marta kadar devam edeceğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Online başvuru yapabilmek için e-devlet şifresinin olması gerekmektedir. Ar-Ge web portalı biltek.sanayi.gov.tr adresi üzerinden online işlemler kısmına girerek başvuru gerçekleştirilecektir. Sistem içerisinde yardım ekranları bulunmaktadır. Ar-Ge web portalı üzerinden online olarak başvuru tamamlandıktan sonra sistem kullanıcıyı otomatik olarak çıktı ekranına yönlendirecek ve başvuru dosyasının çıktısı alınıp her sayfası yürütücü akademisyen tarafından paraflanacaktır. Online başvurunun geçerli olabilmesi için, başvuru dosyasının, ekleri ve ıslak imzalı başvuru dilekçesi ile 22 Marta kadar Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğüne elden veya posta yolu ile teslim edilmesi gerekmektedir.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber San-Tez başvuruları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER