Şehit eşinin yol sorunu Başbakan Erdoğana

Şehit eşinin yol sorunu Başbakan Erdoğana iletilecek


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Evciler ilçesinde şehit eşinin eviyle ilgili yaşadığı yol sorununun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğana iletileceğini bildirdi.
     Kumartaşlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehit Piyade Uzman Onbaşı Atakan Birgülün eşi Nurfil Birgülün yol sorununun, ilgililere anlatılmasına rağmen çözülemediğini belirtti.
     Belediye yetkilileri tarafından maddi imkansızlıktan kamulaştırma yapılamadığı, şehit eşinin kamulaştırma bedelini ödemesi halinde yolun açılabileceği, kamulaştırmada kamu yararı olmadığı yönünde açıklamalar getirildiğini ileri süren Kumartaşlı, şunları kaydetti:
     Bugün burada rahat ve huzur içinde yaşamamızı şehitlerimize borçluyuz. Onların aileleri de Türk milletine emanettir. Sorunları hepimizin sorunudur. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahinin davetlisi olarak önümüzdeki hafta Ankarada şehit aileleri ve derneklerine yönelik organize edilen iftar programına katılacağım. Bu konuyu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğana ileteceğim.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Şehit eşinin yol sorunu Başbakan Erdoğana Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER