Sizin bir harfinize 40 yılımız feda

Sizin bir harfinize 40 yılımız feda kampanyası -Eskişehirli bir grup kuaför, başlattıkları Sizin bir harfinize 40 yılımız feda kampanyası kapsamında, 23-24 Kasım günlerinde bayan öğretmenlerin saç bakımı ve fönünü ücretsiz


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirli bir grup kuaför, Sizin bir harfinize 40 yılımız feda adlı kampanya kapsamında 40 yıl boyunca her yıl 23-24 Kasım günlerinde bayan öğretmenlerin saç bakımı ve fönünü ücretsiz yapmayı vaat etti.
     Bir kozmetik firmasıyla birlikte öğretmenlere özel kampanya düzenleyen kuaförler adına konuşan Hasan Güder, 2012 yılı kapsamında bugün başlattıkları ve yarın da sürecek olan uygulama çerçevesinde tüm öğretmenlere ücretsiz fön çekip, saç bakımı yapacaklarını belirtti.
     Ayrıca öğretmenlere sürpriz hediyelerinin olacağını kaydeden Güder, Bu projenin ülkede yaygınlaşmasını arzu ediyorum. Her şeyin para olmadığını biliyoruz. Bazı değer yargılarımıza sahip çıkmamız güzel bir şey. Öğretmenlerimizi salonlarımıza bekliyoruz. Bu projemiz her yıl devam edecek dedi.
     Kuaförlere teşekkür eden emekli öğretmen Nuray Arslan da, kampanyanın diğer kuruluşlara örnek olmasını diledi.
     Kuaförlerde fön çektirip saç bakımı yaptıran diğer bayan öğretmenler de, Biz bayanlar sıkıntıya girdiğimizde, bir sorunumuz olduğunda, kendimizi kuaförlere atarız. Bu kampanya, bayan öğretmenler için çok güzel. Bunun farklı firmalar tarafından da sinema, tiyatro gibi kültürel aktivitelerle yaygınlaştırılmasını temenni ediyoruz. Öğretmenlerin değerini aslında iki günde değil, tüm yıl boyunca bilsek çok güzel olur. Ama iki günde olsa öğretmenlerin değerini gösterelim, eğitimin ne kadar önemli olduğunu fark edelim istiyoruz. Bu kampanyanın da tüm illere yayılmasını arzu ediyoruz ifadelerini kullandı.
     Öte yandan kampanya için bastırdıkları tişörtleri giyen kuaförler, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara ile birlikte makamında ziyaret ettikleri Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Taki Ersoya proje hakkında bilgi verdi.
     Özkara, Eskişehirli kuaförlerin 40 yıl boyunca her sene iki gün boyunca öğretmenlere ücretsiz fön çekip, saç bakımı yapma kararından dolayı onurlu olduklarını dile getirdi.
     Ersoy, kuaförler ile Özkaraya öğretmenlere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Sizin bir harfinize 40 yılımız feda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER