Spor Müsabakalarında Şiddete Etki Eden Faktörler

Spor Müsabakalarında Şiddete Etki Eden Faktörler ve Çözüm Önerileri -Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Bölükbaşı: -Zaman zaman şiddet görüntüleri oluyor. Bunlara biraz daha dikkat edeceğiz


BURSA (A.A) - Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bölükbaşı, Zaman zaman şiddet görüntüleri oluyor. Bunlara biraz daha dikkat edeceğiz dedi.
     Bölükbaşı, Ördekli Kültür Merkezinde düzenlenen, Spor Müsabakalarında Şiddete Etki Eden Faktörler ve Çözüm Önerileri konulu panelde, kulüp olarak bu konuda sıkıntılarının olmadığını söyledi.
     Şampiyon oldukları dönemde taraftarlarının fair-play ödülüne layık görüldüğünü ve Fenerbahçe ile geçen sezon oynanan kupa maçında da mağlup olunmasına rağmen fair-play örneği sergileyerek alkış aldığını hatırlatan Bölükbaşı, şöyle devam etti:
     Taraftarımızla gurur duyuyoruz. Bizim taraftarımız Türkiyeye mal olmuş bir taraftar. Avrupa kupalarına gittiğimizde de adlarından söz ettirdiler. Zaman zaman şiddet görüntüleri oluyor. Bunlara biraz daha dikkat edeceğiz. Olumlu görüntüler bizi daha çok memnun ve mutlu ediyor. Biz örnek olacağımızı düşünüyoruz. Taraftarımızı çok seviyoruz. Taraftarımıza çok güveniyoruz. Bizleri şampiyon yapan, ardından üçüncü ve beşinci yapan da onlardır. İstedikleri zaman istedikleri şovu yapıyorlar, şiddet yapmıyorlar. Biz kendilerinden çok razıyız. Onlara çok çok teşekkür ediyoruz.
     İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise konunun sadece Bursayla ilgili olmadığını belirterek, Bu, bütün Türkiyeyi ilgilendiriyor. Bu şiddetin mutlaka önlenmesi lazım. Herkesin konunun çözümü için bir şeyler yapması gerekiyor. Samimi olarak hepinizin görüşleri bizim için çok önemli. Bizim de hatalarımız vardır. Bunları söylerseniz biz kendimizi düzeltmeye hazırız diye konuştu.
     Panele, Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadri Şankaya, TOFAŞ ve Oyak Renault kulüp temsilcileri, amatör kulüp yöneticileri ve taraftarlar katıldı.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer / Okan Yardımcı
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Spor Müsabakalarında Şiddete Etki Eden Faktörler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER