Sporda En İyiler oylaması sona erdi

Sporda En İyiler oylaması sona erdi -Alper Potuk, Gamze Bulut ve Neslihan Kavas, geçen yıl sporda Eskişehirin en iyileri seçildi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde, bir alışveriş merkezi ve bir dershane tarafından geçen yıla yönelik düzenlenen Sporda En İyiler yarışmasında en iyi sporcular, Alper Potuk, Gamze Bulut ve Neslihan Kavas olarak belirlendi.
     Alışveriş merkezi ve dershane yetkilileri, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sporda En İyiler oylamasının ödül töreninin 18 Ocakta gerçekleştirileceğini bildirdi.
     Oylamayı başlatan Eskişehir Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, oylama sürecine destek veren Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile kapanış oylamasını gerçekleştiren Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydına teşekkür eden yetkililer, yarışmaya 5 binden fazla oy kullanıldığını ifade etti.
     Yetkililer, Yılın Profesyonel Oyuncusu kategorisinde bin 504 oyla Eskişehirsporlu futbolcu Alper Potuk, Yılın Sporcusu kategorisinde 2 bin 28 oyla Londra Olimpiyatlarında 1500 metre kadınlar yarışında ikinci olan milli atlet Gamze Bulut, Yılın Engelli Sporcusu kategorisinde de bin 418 oyla Neslihan Kavasın birinci olduğu bilgisini verdi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Sporda En İyiler oylaması sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER