Tokat Sempozyumuna doğru

Tokat Sempozyumuna doğru -GOÜ Rektörü Prof. Dr. Şahin: Sempozyum boyunca 40ı aşkın kurumdan gelecek katılımcılarla Tokatın hemen her yönünü ele alacağız


TOKAT (A.A) - Gaziosmapaşa Üniversitesi (GOÜ) rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Sempozyum boyunca 40ı aşkın kurumdan gelecek katılımcılarla Tokatın hemen her yönünü ele alacağız dedi.
     Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1-3 Kasım tarihlerinde üniversitelerinde Tokat Sempozyumunu yapacaklarını belirtti.
     Gaziosmanpaşa Üniversitesinin birkaç yıldır uluslararası ve ulusal organizasyonlarla gündeme geldiğini ifade eden Şahin, Üniversite bu kez konusu yerel, katılımcıları ulusal ve uluslararası olan bir program gerçekleştiriyor. Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Tokat Kent Konseyinin ortaklaşa düzenlediği Tokat Sempozyumu 01-03 Kasım 2012 tarihleri arasında Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik Yerleşkesinde yapılacak diye konuştu.
     Valilik, Belediye, Üniversite ve Tokat Kent Konseyi olarak Tokatın her yönüyle bilimsel bir ortamda değerlendirilmesi için bir sempozyum düzenleme kararı aldıkları belirten Şahin, şunları kaydetti:
     Üniversitemiz, sadece ulusal anlamda projeler yapmıyor. Aynı zamanda yerele hitap eden ve yerelin ele alındığı projelere de imza atıyor. Üniversitelerden ve üniversite dışındaki kurumlardan sempozyuma, 250nin üzerinde bildiri gönderildi. Ancak seçici kurulumuz bunlardan 130 kadarını kabul etti. Sempozyum boyunca 40ı aşkın kurumdan gelecek katılımcılarla Tokatın hemen her yönünü ele alacağız. Toplantı bilimsel bir toplantı olmasının yanında üniversitemizin ve şehrimizin de tanıtımına katkıda bulunacak. Gaziosmanpaşa Üniversitesi olarak sempozyuma ev sahipliği yapmaktan memnunluk duyuyoruz. Toplantıda sunulan bildiriler, hem kitap halinde hem de dijital ortamda üniversitemizin internetten sayfasında yayımlanacak.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Tokat Sempozyumuna doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER