Turizmin duayenleri Eskişehirde bir araya gelecek

Turizmin duayenleri Eskişehirde bir araya gelecek


ESKİŞEHİR (A.A) - Cumhuriyet dönemi turizm tarihinin yazılması amacıyla yürütülen araştırma kapsamında turizmin duayenleri Eskişehirde bir araya gelecek.
     Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazmi Kozak, yönetimindeki 25 kişiden oluşan bir çalışma grubu tarafından yürütülen araştırmanın Danışma Kurulu toplantısı 3 Eylülde, Eskişehirde gerçekleştirilecek.
     Araştırmayla Cumhuriyet tarihinin gizli kalmış, unutulmuş kişilerinin, olaylarının, uygulamalarının öncü ve örnek girişimlerin ortaya çıkarılması amaçlanıyor.
     Cumhuriyet döneminin turizm tarihinin hazırlanmasında danışman olarak eski Turizm Bakanı ve TÜRSAB eski Başkanı Bahattin Yücel, Tarih Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Halim Bulutoğlu, Resort Dergisi ve www.turizmgazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Fehmi Köfteoğlu, Antalya Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Şen, Antalya Tanıtma A.Ş. Genel Müdürü Dr. Yusuf Örnek, Türk Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Baytaş, VİSİTUR Seyahat Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜRSAB eski Başkanı Talha Çamaş, Dr. Mehmet Özdemir, turizmci ve eğitimci Avni Aker, Kültür ve Turizm Bakanlığı eski Daire Başkanı ve Kemer Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Sefa Gürman yer alıyor.
    
     Muhabir: Ekip
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Turizmin duayenleri Eskişehirde bir araya gelecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER