Türkiye Turizminde 150 Yıl Sergisi TAV

Türkiye Turizminde 150 Yıl Sergisi TAV Galeri Ankarada


ANKARA (A.A) - Ankara Esenboğa Havalimanında yer alan kültür sanat platformu TAV Galeri Ankara, 1863 yılından bu yana Türk turizmine ve literatürüne katkı sağlayan Türkiye Turizminde 150 Yıl Sergisine ev sahipliği yapıyor.
     TAVdan yapılan yazılı açıklamaya göre, turizmin birçok kolunda faaliyet gösteren 26 ülkede 5 kıtada hizmet veren OTİ Holdingin 20. Yıl kutlamaları çerçevesinde hayata geçirdiği Türk turizminin 150 yıllık tarihine ışık tutan reklam tasarımları açılış töreninin, Esenboğa Havalimanı Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu, DHMİ Esenboğa Başmüdürü Yılmaz Keleş, Odeon Tours Yer Hizmetleri Türkiye Genel Müdürü Vahit Petek ve TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer-in katılımları ile gerçekleştirildi.
     TAV Esenboğa Genel Müdürü Demirer, TAV Galeri Ankara olarak, OTİ Holdingin emekleri ile hayat bulan ve Galata rıhtımındaki vapurlardan, Orient Expresse, ilk hava, deniz ve otobüs yolculuklarına kadar Türkiye turizmi için çok önemli sayılabilecek birçok hatıradan oluşan tasarımların yer aldığı 150 yıllık sergiye ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
     TAV Galeri Ankara-da açılışı gerçekleşen Türkiye tarihine ve literatürüne katkı sağlayan -Türkiye Turizminde 150 Yıl Sergisi- 1 ay süre ile Esenboğa Havalimanı iç hatlar giden yolcu katında yolcuların beğenisine sunulacak.
    
     Muhabir: Tamer Toğanaş
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber Türkiye Turizminde 150 Yıl Sergisi TAV Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER