Uludağ Ekonomi Zirvesi

Uludağ Ekonomi Zirvesi -Anadolu Ajansı, zirveyi 5 dilde dünyaya duyuruyor -Zirvenin tüm yansımaları, aa.finans.com üzerinden de canlı yayınlanıyor


BURSA (A.A) - Bursa Valiliği ile Capital ve Ekonomist dergilerinin iş birliğiyle düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesini, organizasyonun ana yayın sponsoru olan Anadolu Ajansı (AA), 5 dilde dünyaya duyuruyor.
     Uludağdaki Grand Yazıcı Otelde, Yeni Fırsat Penceresi ana temasıyla düzenlenen, siyaset, ekonomi ve iş dünyasından çok sayıda konuşmacının katıldığı zirveyi Anadolu Ajansı, geniş bir ekiple takip ediyor.
     Organizasyonun ana sponsoru olan Anadolu Ajansı, zirveyi Boşnakça, Rusça, İngilizce, Arapça, Türkçe olmak üzere 5 dilde yayın yaparak dünyaya duyuruyor. Zirvenin tüm yansımaları, aa.finans.com üzerinden de canlı yayınlanıyor.
     Türk ve dünya ekonomisinin değerlendirileceği zirvede, Türkiyenin ve dünyanın önde gelen fikir insanlarının katkılarıyla bugünün ve geleceğin stratejilerini şekillendirecek önemli adımlar atılacak. Zirvede, yeni bankacılık, inovasyon, teknoloji, yeni nesil girişimciler ve liderler, yeni iş modelleri, sosyal ve sürdürülebilir büyüme gibi konular tartışılacak.
     Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Muharrem Yılmaz, Coca-Cola Üst Yöneticisi (CEO) Muhtar Kent, ekonomist Nouriel Roubininin de katılımcılar arasında bulunduğu zirvede, iş dünyasının önemli temsilcileri de yer alıyor.
     Çeşitli oturumların düzenleneceği zirve, yarın sona erecek.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Uludağ Ekonomi Zirvesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER