Umutlar Çiçek Açsın projesi

Umutlar Çiçek Açsın projesi -Proje kapsamında, Kayışlar köyünde suçla mücadele ve madde bağımlılığı konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı


MANİSA (A.A) - Manisa Valiliği tarafından şiddet, madde bağımlılığı ve çocuk suçunun önlenmesi amacıyla başlatılan Umutlar Çiçek Açsın projesi kapsamında, Kayışlar köyünde bilgilendirme toplantısı düzenledi.
     Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İlyas Pekdemir, Kayışlar köy kahvehanesinde düzenlenen toplantıda, hedeflerinin suç işlendikten sonra suçluyu yakalamak değil, suç işlenmesini önlemek olduğunu ifade etti.
     Suçu oluşmadan önlemek için toplumun desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getiren Pekdemir, Vatandaştan bize ihbar gelmeli ki, biz olaylara müdahale edelim ve kısa sürede çözelim. Bu konuda şüpheli durumlarda 156 Jandarma imdat hattını aramaktan çekinmeyiniz dedi.
     Kayışlar Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş İsmail Adsız ise toplantıda hırsızlık, dolandırıcılık, sahte para, şiddetin önlenmesi, madde bağımlığı ile mücadele, çocukların suça karışmasının önlenmesi ile çocuklara yönelik işlenen suçlarla mücadele konularında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Muammer Kökcüoğlu / Hüseyin Bağış
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Umutlar Çiçek Açsın projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER