Yerel seçimlere giderken, 7 ayda iller

Yerel seçimlere giderken, 7 ayda iller çalışması


BİLECİK (A.A) - Bilecikte, CHP Genel Merkezi tarafından yürütülen Yerel seçimlere giderken, 7 ayda iller çalışmasının başlatıldığı bildirildi.
     CHP Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı Gülay Tezgit, düzenlediği basın toplantısında, Türkiyenin kadın profilini çıkarma, kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikalarının oluşturulmasına katkı sunma, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulaşma, yöre halkıyla buluşma ve yerel seçimler öncesi güçlü bir kadın oluşturabilme amacıyla Kadın Kolları MYK ve Kadın Kolları Başkanı Hilal Dokuzcan öncülüğünde CHP kadınları Anadolu yollarında 7 ayda 7 bölge çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.
     Çalışmalarının eşit temsil ve katılım talebini artırma, kadının sesini çoğaltma ve bu sesi paylaşma olacağını vurgulayan Tezgit, şöyle konuştu:
     Burada hedef, seçimlerin iki ana unsuru olan kadınlar ile sandığı bir araya getirecek bir çalışmayı en etkin biçimde gerçekleştirmektir. Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu, inancı ve güveni örgütlemek birincil görevimizdir. Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var. Daha mutlu ve daha huzurlu bir hayat için tek ses, tek güç, tek yürek olmaya ihtiyaç var. Bu güç Anadolunun kadınlardan gelecek. Tüm iller, Yerel seçimlere giderken, 7 ayda 7 iller çalışmamızı başlatıyoruz.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Yerel seçimlere giderken, 7 ayda iller Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER