Yüz Güler Yüz öğrencilerinden Akyüreke ziyaret

Yüz Güler Yüz öğrencilerinden Akyüreke ziyaret


KONYA (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca başlatılan Yüz Güler Yüz projesi kapsamında, Türkiyenin çeşitli şehirlerinden öğrenci temsilcileriyle birlikte Konyaya gelen, Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürü Abdulkadir Mahmutoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyüreki ziyaret etti.
     Akyürek, ziyarette yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bakanlığının yürüttüğü Yüz Güler Yüz projesi kapsamında farklı şehirlerden gelen gençlerin, Türkiyenin aydınlık geleceğine katkı yapacağına inandığını söyledi.
     Türkiyenin dört bir yanından gelen gençlere ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını dile getiren Akyürek, Artık kaynaklarımız daha iyi kullanılıyor. Okuyan insanımız çoğalıyor. Öğrencilik döneminde bir şekliyle öne çıkan gençler, Türkiyenin gelecekteki yöneticileridir dedi.
     Mahmutoğlu ise proje kapsamında belli kriterlerle seçilerek belirlenen gençlerin, gelecekte Türkiyeyi temsil edeceklerini belirterek, gençlerin, Mevlana şehri Konyadan bir gönül elçisi olarak döneceklerine inandığını dile getirdi.
     Akyürek, ziyaretin sonunda Mahmutoğluna çini sikke, öğrenci temsilcilerine de Mesnevi hediye etti.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Yüz Güler Yüz öğrencilerinden Akyüreke ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER