1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü -MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz: -Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletin öncelikli görev


AFYONKARAHİSAR (A.A) - MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlıların yaşamlarını kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletin öncelikli görevleri arasında olduğunu bildirdi.
     Yılmaz, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılığın, hayatın çok özel bir dönemi olduğunu belirtti.
     Yaşlıların dünden bugüne köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi geleceğe taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olduğunu ifade eden Yılmaz, mesajında şunları kaydetti:
     Yaşlılık dönemi saygı, sevgi ve itibar gerektirmektedir. Yaşamlarının büyük bir kısmını ülkeye hizmet ederek geçiren insanlarımızın, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemlerde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları bulunmaktadır. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletin öncelikli görevleri arasındadır. Yaşlılarımızın sorunlarına çözüm bulmak ve hak ettikleri yaşantıyı sağlamak toplum olarak hepimizin görevleri arasındadır. Unutmayın ki, bir gün herkes yaşlanacaktır. Sadece bu gün değil, her gün yaşlılarımızı hatırlamalı ve gelecek nesillere bu bilinci aşılamalıyız. Bu duygularla bütün değerli büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Gününü kutluyor, minnet ve şükran duygularımla yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı, huzurlu ve mutlu uzun ömürler diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER