1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününe

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününe doğru -AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: Anayasa ve yasalarda değişiklik yaparak emeğe sahip çıktık


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, anayasa ve yasalarda değişiklik yaparak emeğe sahip çıktıklarını bildirdi.
     Aydın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti iktidarlarının milletten aldığı güçle yola çıktığı günden itibaren emeğin, alın terinin ve hak mücadelesinin yanında yer aldığını belirtti.
     İşçinin yanında olduklarını söyleyenlerin 30 yıldır yapamadığını AK Partinin gerçekleştirdiğini ve 1 Mayısın tatil ilan edilerek bayram olarak kutlanılmasının önünü açtıklarını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:
     Asgari ücretten sosyal güvenlik kapsamına kadar işçi lehine devrim niteliğinde iyileştirmelere imza atan AK kadroların içinde yer almaktan gurur duyuyorum. Gençliğimde birçok alanda işçi olarak çalışmış bir milletvekili olarak bugün yaşanan dönüşüm ve gelişimden memnuniyet duyuyorum. Anayasa ve yasa değişiklikleri yaparak emeğe sahip çıktık. Ülkenin büyümesi ve gelişmesi için alın terlerini ülkenin can damarlarına bağlayan emekçilerin gününü kutlar, her daim omuz omuza olmaya devam etme arzusu ile saygılarımı sunarım
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER