1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü -AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ve CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı mesaj yayımladı


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ve CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Gürkan, mesajında, bir ülkenin gelişmesinin en önemli unsurlarının üretim, emek ve alın teri olduğunu belirterek, 1 Mayısın da mücadele, dayanışma ve kaynaşma günü olarak kutladığını ifade etti.
     Gürkan, şöyle devam etti:
     "Çalışmak, üretmek, ülke ekonomisine katkı sağlamak, alın teri dökmek kutsal bir faaliyettir. 1 Mayıs, emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günüdür. Emek ve alın terinin toplumumuzda çok özel bir yeri vardır. Kim ne iş yaparsa yapsın rızık kazanmak için hakkıyla çalışıyorsa alın teri döküyordur. İşçinin henüz alın teri kurumadan hakkının verilmesi de tüm işverenlerin sorumluluğudur."
     Demirçalı da 1 Mayıs Birlik ve Dayanışma Günü dolayısıyla bütün emekçilerin bayramını kutladığını belirterek, şunları kaydetti:
     "1 Mayısta alanlarda ve her yerde hakça bölüşüm taleplerini en yüksek sesle dile getireceğiz. CHP olarak, sosyal demokrat bir parti olarak emekçilerin taleplerinin sesi ve takipçisi olmaya devam edeceğiz."
    
     Muhabir: Adana
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER