1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü -AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Çimen: "İnsan için kutsal sayılan emeğin etrafında bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir tasavvurun mirasçılarıyız"


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, insan için kutsal sayılan emeğin etrafında bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir tasavvurun mirasçıları olduklarını bildirdi.
     Çimen, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti olarak, tek sermayeleri emek ve alın teri olan çalışanların, refah düzeyini sürekli yükseltmenin, onları hak ettikleri yaşam standardına ulaştırmanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti.
     İşçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin toplumda emeğe saygıyı böyle bir hassasiyetle korumanın en güzel hasletlerimizden olduğunu ifade eden Çimen, şunları kaydetti:
     "1 Mayısın, sorunların çözümünü sağlayıp, artık emeğin ve alın terinin hakkının, saygınlığının ne kadar kutsal olduğunu en iyi şekilde sembolize edecek bir kutlama olacağını ümit ediyoruz. Hükümet olduğumuzdan bu yana kadın, erkek tüm işçi, memur, emekçi vatandaşlarımızın sorunlarını çözme gayretindeyiz ve bundan sonra da bu konuda gerekli adımları atmaya devam edeceğiz. İnsan için kutsal sayılan emeğin etrafında bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir tasavvurun mirasçılarıyız. Yeter ki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Başbakanımızın da ifade ettiği gibi, adına yakışır şekilde toplumu kucaklayıcı, dayanışmayı kuvvetlendirici, hakların yüceltildiği, dostluk, kardeşlik ve beraberliği pekiştirici rol oynasın."
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER