1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü -Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan: -"İşçi ve emekçilerin alın terlerinin karşılığını almaları, sendikal haklardan faydalanabilmeleri gerekiyor"


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, işçi ve emekçilerin alın terlerinin karşılığını almaları, sendikal haklardan faydalanabilmeleri gerektiğini bildirdi.
     Çağlayan, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajında, dünyada birçok ülkede, 1 Mayısın işçiler tarafından sosyal ve ekonomik kazanımların bayramı olarak kutlandığı gün olduğunu belirtti.
     İşçilerin tüm haklarına saygı gösterdiklerini ifade eden Çağlayan, şunları kaydetti:
     "Kırklarelide temizlik hizmetinden yol yapımına, oyun alanlarından parklara, toplu taşımadan altyapı hizmetlerinde işçilerimizin emekleri büyüktür. İşçi ve emekçilerin alın terlerinin karşılığını almaları, sendikal haklardan faydalanabilmeleri gerekiyor. Toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmet sunan işçilerimizin emeklerinin karşılığını alabilmek, haklarını savunmak amacıyla kutladıkları 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyor, emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmalarını diliyorum."
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER